Hårfärgning Stockholm - färga håret Stockholm

Färga håret i Stockholm på Norrmalm

Salong Rufs och Kalufs är en av Stockholms bästa hårfärgningssalonger. Vi är experter på hårfärg! När du vill färga håret ger vi dig råd och färgar håret på bästa sätt. Vi har lång erfarenhet av hårfärgning och håller oss uppdaterade om de senaste trenderna och produkterna på marknaden. Vår personal deltar i utbildningar regelbundet och besöker frisörmässor. Det ger dig som kund på salongen tillgång till de senaste hårtrenderna, hårfärgerna och hårvårdsprodukterna.

Vid färgning använder vi Matrix So Color beauty. Den innehåller conditioning Complex, som ger reparerande vård för en fantastisk färg och glans. So Color Beauty täcker grått hår till 100%, men ger ändå håret ett naturligt färgspel. Under färgningen skyddar den håret, så att håret inte skadas. Hårfärgningen är också skonsam mot hud och hårbotten. Hårfärgerna ger glans och lyster åt håret och behåller ett friskt hår.

När vi färgar ditt hår börjar vi alltid med en djupgående konsultation. Det gör vi för att se till att vi väljer den bästa färgblandningen för dig och dina färger.

Att tänka på inför din hårfärgning

  • Tvätta inte håret innan. Det får gärna ha gått ett par dagar sedan senaste tvätten. När du tvättar håret försvinner fettet som skyddar hårbotten. Det gör hårbotten mer känslig mot färgen.
  • Vill du färga håret och har du en idé om vilken färg du har? Jättebra, men ta gärna med en bild. Det underlättar för våra frisörer. Det är ju inte alls säkert att alla föreställer sig den hårfärg du tänkt på samma sätt som du gör.
  • Hur ska du vårda ditt nyfärgade hår? Det är inga problem att tvätta håret dagarna efter att du färgat håret. Det kan dock vara bra att använda ett schampo fritt från sulfater. Sulfater gör att hårfärgen försvinner snabbare.

Salong Rufs och Kalufs ligger centralt i Stockholm. Boka tid för din hårfärgning nu 08 – 200 888!