Folieslingor Stockholm - slingor Stockholm - slinga håret StockholmFärga slingor i Stockholm på Norrmalm

Vill du ha slingor i håret? Vi har många års erfarenhet inom slingor och färgning och kan garantera att du får det resultat du önskar. När vi slingar hår så använder vi oss av flera tekniker som till exempel balayage, ombre, frihandsslingor och traditionella folieslingor.

Man kan uppnå flera olika resultat beroende på vilken teknik man väljer att använda. Det blir skräddarsytt för att passa dig och ditt hår.

Vad innebär då de olika teknikerna att göra slingor?

Balayageslingor

Det här är en behandling för dig som önskar en mjuk övergång med skiftningar från en mörkare botten till ljusare längder.

Ombreslingor

Denna behandling påminner mycket om balayagen. Det är fortfarande en mjuk övergång mellan en mörkare botten och ljusare längder, med skillnaden att det inte är några skiftningar i den mörkare färgen.

Traditionella folieslingor

Med folieslingor kan du få en naturlig sommarblekt look. Hos oss på vår salong går vi noggrant genom håret och lägger många och täta foliepaket. Här kan du få in ett fint färgspel i håret oavsett om du vill vara väldigt blond eller mörkare. Effekten kan variera från att vara tunna, fina slingor som upplevs som ett skimmer eller lite kraftigare, som ger ett mer randigt resultat.

Det finns många olika sätt man kan göra det på, så det krävs en noggrann konsultation mellan kunden och frisören. Har du en idé om hur du vill att dina folieslingor ska se ut när det är klart, så ta gärna med en bild och visa oss. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta den perfekta frisyren för just dig. Vi tar gärna tid på oss och lyssnar, samt ger förslag på vad som kan passa dig och dina färger.

Frihandsslingor

Denna teknik används bland annat för att lägga olika typer av effekter.

I alla våra behandlingar ingår en skalpmassage med passande serie från en av våra Biolage therapier. Boka tid för slingor hos oss. Vi hjälper dig till ditt drömhår.