Hairtalk i Stockholm på Norrmalm

Drömmer du om ett tjockare eller längre hår? På salong Rufs och Kalufs kan du förlänga håret med hjälp av Hairtalk. Hairtalk är en hårförlängningsmetod där löshåret tejpas fast. Hairtalk Stockholm på Norrmalm hos Salong Rufs och Kalufs när du vill ha tjockt och vackert hår.

Vi använder endast hår av högsta kvalité. Håret vi använder är inte ytskiktsbehandlat. Det gör att det håller att sättas om många gånger.

En av fördelarna med Hairtalk är att den speciella tejpen kan sättas på väldigt tunna hårstrån. Det skiljer sig från andra isättningsmetoder genom att det är mer skonsamt för håret. Väljer du Hairtalk kan ditt eget hår få vila.

Att sätta Hairtalk hårförlängning tar ungefär 1,5 timmar. Håret sitter upp till 8 veckor. Sedan behöver det flyttas upp med ny tejp.

Du kan sätta upp håret även om du har Hairtalk. Fästena är verkligen helt osynliga. Det krävs bara en liten bit hår som täcker över tejpen. Det är inga pluppar som sticker ut, utan det smälter in väldigt bra i ditt egna hår. Du kan även sätta Haritalk högt upp mot benan om du vill. För det syns inte.

Hairtalk gör inte ont i hårbotten som många andra hårförlängningar kan göra. Fästena är mjuka och skaver inte. Med Hairtalk kan du även åstadkomma färgförändringar genom att t.ex. sätta in en blondare nyans än din egen och därigenom få ditt hår blondare.

Vill du uppleva ett tjockare, fylligare eller längre hår? Testa att göra Hairtalk på salong Rufs och Kalufs, centralt i Stockholm. Hårförlängning har aldrig tidigare varit så enkelt och skonsamt som nu. Hairtalk kan ge dig den där looken du drömmer om. Beställ tid hos oss idag 08 – 200 888!