Hårförlängning StockholmHårförlängning i Stockholm på Norrmalm

Vill du ha ett längre hår, eller bara att det ska bli lite tjockare än du har idag? På salong Rufs och Kalufs kan vi hjälpa dig med det. Hos oss får du ett vackert, naturtroget hårsvall! Vi använder oss av äkta hår med keratinslingor. Vi ger dig ditt drömhår, det hår du alltid önskat! Vi kan det senaste inom hårförlängning.

När du kommer till oss får du vägledning av våra specialister. Det är viktigt att hitta rätt metod och nyans för din hårförlängning.

Äkta löshår

På Rufs och Kalufs använder vi oss av 100 % äkta löshår. Vi använder bara löshår av högsta kvalité. Topparna på löshåret ligger alltid åt samma håll. Det vilket gör att det blir färre skador vid borstning och leder till mindre trassel.

När vi gör hårförlängningar fäster vi löshåret på ditt eget hår, en slinga i taget. Hårslingorna är sammanbundna med keratin. Keratin finns även naturligt i ditt hår. Det fungerar som lim. Hårslingorna smälts fast vid ditt eget hår med en värmetång. Sedan sitter löshåret säkert, utan att göra skador på ditt eget hår. Med den här tekniken kan vi ge dig den bästa hårförlängning Stockholm kan erbjuda, eller ge dig ett riktigt fylligt hår. Många tror att håret tar skada av denna behandling, men så är det inte. Sköter du håret enligt frisörens anvisning, så behöver du inte vara orolig.

Vi på Rufs och Kalufs i Stockholm har gjort oss kända för våra mycket prisvärda hårförlängningar. Våra frisörer har många års erfarenhet och vi ser till att löshåret anpassas efter ditt hår, din frisyr och din färg. För mer information och konsultation välkommen att kontakta oss. Vi ger dig gärna tips och råd om vad som passar just dig bäst!

Boka hårförlängning Stockholm hos salong Rufs och Kalufs 08 – 200 888.