permanent stockholm - permanenta håret stockholm

Permanenta håret i Stockholm på Norrmalm

Att permanenta håret är fortfarande modernt! Oavsett om du vill ha väldigt lockigt hår, stora vågor, eller bara volym så kan vi rekomendera den för dig. Vem har inte drömt om ett blankt och fint hår där du bara behöver krama in lite hårmousse och låta det torka för att det ska bli vackert? Eller drömmer du kanske om ett försiktigare självfall?

Vi använder oss av Matrix Opti permanent som finns i olika styrkor och utföranden så att det blir minimalt slitage på ditt hår. Är du intresserad av att göra en behandling rekomenderar vi att du bokar in en 15 minuters kostnadsfri konsultation, för att se om permanent är något för dig och ditt hår. Våra frisörer arbetar på lite olika sätt beroende på vilket resultat du önskar få.

När du permanentar håret läggs det alltid upp på permanentspolar. De finns i en mängd utföranden, beroende på hur du vill att ditt hår ska se ut efteråt. Efter permanentbehandlingen sköljs permanentvätskan ur och permanenten fixeras. Permanenten avslutas med en avkopplande hårtvätt och hårbotten massage.

Att permanenta håret är den behandling som sliter allra mest på håret, därför kan permanenten med fördel kombineras med olaplexbehandling. Du kan känna dig helt trygg med våra duktiga frisörer. De har lång erfarenhet av hår och permanent.

Vill du permanenta håret på vår mysiga frisörsalong centralt belägen i Stockholm? Välkommen att boka tid för din permanent 08 – 200 888.