Tona håret i Stockholm på Norrmalm

På salong Rufs och Kalufs arbetar några av Stockholms bästa frisörer. Vi vill ge dig välbefinnande både på utsidan och insidan. Vill du tona håret så börjar vi alltid med en djupgående konsultation för att se till att vi väljer den bästa färgblandningen för dig och dina färger.

Vid toning använder vi Matrix Color sync, som är en intensivtoning utan ammoniak. Till skillnad från vanliga toningar så sitter en intensivtoning längre och bättre. Color sync kan även användas för att dämpa ner grått hår, utan att täcka det 100%, för ett mer naturligt intryck och mjukare utväxt.

Under toningen skyddar den håret, så att håret inte tar skada. Toning är betydligt mer skonsamt mot hud och hårbotten än vad en hårfärgning är. Hårtoningen ger glans och lyster åt håret.

En hårtoning brukar hålla 12-24 tvättar. En toning utförd av en frisör brukar hålla bättre än den toning du själv köper i butiken. Med hjälp av toning är det möjligt att förändra håret ett par nyanser. Söker du ett varaktigt resultat, eller vill förändra din hårfärg mycket så rekommenderar vi istället att du använder dig av hårfärgning.

Har du en idé om vilken färg du har? Jättebra, men ta gärna med en bild. Det underlättar för våra frisörer. Det är ju inte alls säkert att alla föreställer sig den hårfärg du tänkt på samma sätt som du gör.

När du kommer till vår frisörsalong får du ett personligt mottagande. Om du vill ha hjälp att välja färg på din toning, så hittar vi rätt hårfärg för din hudton. Är du rädd att få skadat hår, kanske du även är intresserad av att läsa mer om vår olaplexbehandling.

Boka tid för att tona ditt hår 08 – 200 888!