Planerar du att gifta dig?

Låt oss börja med att gratulera dig! Vad underbart att du hittat en partner att älska och leva tillsammans med. Inför bröllopet är det förstås mycket att tänka på och en pirrande lyckokänsla. Vi vill gärna hjälpa dig att se till att bröllopsdagen blir just så fantastisk som ni tänkt er. Vi hjälper gärna till med både brudfrisyr och brudsminkning. Kanske behöver även dina tärnor få makeup eller håret fixat?

När du kommer till vår salong, belägen i centrala Stockholm, kommer vi ta hand om dig på bästa sätt. Den här stora dagen vill vi ge dig en stund av lyx och njutning. Vi lockar fram ditt allra vackraste jag.

Boka brudfrisyr i Stockholm

Vår salong är belägen i centrala Stockholm. När du bokar brudfrisyr hos oss kan du känna dig helt trygg. Våra frisörer har många års erfarenhet av brudfrisyrer och håruppsättningar. Vi hjälper dig gärna inför ditt kommande bröllop. Du kommer att vara ditt vackraste jag på era bröllopsfoton.

Hur lång tid tar en bruduppsättning?

En brudfrisyr tar ca två timmar. (makeup bokas separat) Boka tid för konsultation några veckor innan. Konsultationen tar ungefär 30 minuter inklusive provupsättning. Under den tiden diskuterar vi vilka accessoarer du önskar; tiara, slöja, blommor eller andra hårsmycken.

På bröllopsdagen görs din brudfrisyr och makeup om du bokat det. Det finns möjlighet att ta med klänningen och byta om hos oss.

Tips inför bröllopsdagen

Klä dig gärna i skjorta eller en topp med stor halsringning, då är det lättare att byta om utan att förstöra makeup eller frisyr.

En dag som den här kanske du också vill boka brudmakeup.

Något som är lätt att glömma är händerna. Den här dagen är även händerna i fokus. Smörj in dem och ge naglarna ett lager klarlack.

Hur mycket kostar en brudfrisyr

En brudfrisyr kostar 3890 kr och tar 1,5 till tre timmar. I priset ingår även 30 minuters konsultation.