Frisör – bli en del av vårt professionella team!

Rufs och Kalufs, StockholmFullSizeRender (13)

Rufs och kalufs är en av Stockholms bästa frisörsalonger med en stadigt växande kundbas. Här är du ständigt uppdaterad med de senaste trenderna inom allt ifrån frisyrer till arbetstekniker. Nu är vi på jakt efter en skicklig frisör som vill vara med oss och fortsätta att leverera stans snyggaste kalufser!

För oss är det viktigt att du känner dig trygg på arbetsplatsen och att du får vara med och påverka. Vi är stolta medlemmar i Frisörföretagarna, som verkar för en seriös, lönsam bransch med sunt företagsklimat. Här pratar alla medarbetare med varandra, inte om varandra. Vi vill att du ska tycka att det är roligt att gå till jobbet och arbetar hårt för att upprätthålla en rolig och inspirerande arbetsmiljö. När det närmar sig högtider lämnar vi gärna saxarna i salongen och hittar på något roligt tillsammans för att bibehålla den starka gemenskapen.

Hos oss utvecklas du i ditt yrke för att bli den bästa

Vi tar för givet att du redan är en stjärna på frisyrer, men vad innebär det egentligen att vara frisör hos oss?

På Rufs och kalufs får du möjligheten att arbeta med de senaste klippteknikerna som du varvar med hårstyling, isättning av hairtalk extensions och hårförlängning, samt behandlingar som Olaplex och Kebelo Systems. Vi vill fortsätta att leverera det bästa till våra kunder och ser därför till att alla våra frisörer med jämna mellanrum får gå på kurser för att hänga med i de senaste trenderna inom frisyrer, klipp- och färgteknik.

Du – en fantastisk frisör som vågar

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och letar därför med ljus och lykta efter dig, en serviceinriktad, utbildad frisör med en kreativ ådra och känsla för detaljer. Din tidigare erfarenhet från yrket gör att du är en modig person som inte är rädd för att ta dig an nya utmaningar och prova på nya tekniker.

Även du helt nyutbildad och vill utvecklas, tveka inte att söka till oss! Känner du dig som klippt och skuren för jobbet? Tveka inte att ansöka redan idag! Vi ser fram emot att möta dig!

Lön: Enligt avtal 2018 Frisörföretagarna

Känner du dig som klippt och skuren för jobbet? Tveka inte att ansöka redan idag!
Skicka din ansökan till: rufsochkalufs@live.se

Ring oss på telefon: 08 – 200 888