Makeup Stockholm Norrmalm - Sminkning Stockholm Norrmalm - Makeupartist Stockholm NorrmalmMakeup i Stockholm

Nytt på salongen är att du nu även kan bli sminkad till olika tillfällen av vår diplomerade makeup-artist. Oavsett om du bara ska på en middag och inte orkar fixa själv, eller om du ska på en stor fest så hjälper vi dig. Varför inte skämma bort dig själv med en styling av både hår och smink?

Salong Rufs och Kalufs professionella makeupartist erbjuder alla former av makeuper. Allt från festmakeup till vardagssminkningen. Vår duktiga makeupartist hjälper dig med sminkning för alla tänkbara event; nyårsfesten, bröllopet, jobbintervjun och möhippan. Eller varför inte unna dig själv en extra lyxig vardag genom att boka tid hos en makeupartist?

Du får träffa vår duktiga makeupartist som sminkar dig jättesnygg inför festen. Självklart ska din makeup hålla hela kvällen. Vi lägger en makeup för att ta fram dina vackraste drag.

Dagsmakeup 45 min  595:- 

I denna behandling får du en makeup anpassad för dagtid. Bas, läppar och mjukare ögonmakeup.

Kvälls/festmakeup 60 min 895:-

Denna behandling påminner om ovanstående, men med extra fokus på ögon, läppar och basen för att passa ett mer festligt tillfälle. Här finns också möjlighet att sätta lösfransar om du önskar.

Brudmakeup 75 min 1490:-

Inkl konsultation. Läs mer om brudmakeup här.

Kurs 75 min 995:-

Här får du en full makeup, med extra tips och råd i alla steg på hur du själv kan åstadkomma detta hemma. Vill du lära dig att lägga en skarp eyeliner eller kanske få till de perfekta röda läpparna?

Quick fix 15min 200:-

Passar dig som snabbt vill ha lite färg på läpparna, markera ögonen eller bara fräscha upp sminket du redan har.

Vi utgår från dina egna färger och hjälper dig att hitta en makeup som passar just dig! Vill du även få genomgående tips och råd kan du boka en lättare kurs där vi tillsammas går igenom sånt du vill bli bättre på. Känner du dig osäker på hur du bäst ska sminka dig? Du kanske inte vet vilka produkter du bör köpa eller vilken färg bör din Foundation ha? Ska det vara mineralpuder? Hur gör du en naturlig skuggning, för att framhäva det bästa hos dina ögon? Då är en sminkkurs hos vår makeupartist något för dig. Kom in och ta plats vid någon av våra sminkspeglar och se vad du passar bäst i. Förutom att du blir sminkad kommer du även få värdefulla tips och vägledning i hur du bäst vårdar din hy och lägger makeup. Du lär dig hur du framhäver dina vackraste drag. Du får hjälp att hitta dina färger och se vad de gör för ansiktet. Lär dig att lägga den perfekta makeupen, boka redan idag!

Ska du gifta dig så kan du kombinera en bruduppsättning med en brudmakeup, allt för att underlätta på din stora dag. Du kan självklart byta om här ifall du önskar, och vi rekommenderar att du har ett plagg som inte behöver dras över huvudet.

Vi erbjuden även en quick fix, som lätt kan kombineras med din klippning eller behandling, som innebär att vi bättrar på ögon, läppar eller bas om du har bråttom iväg eller bara vill ha en liten förbättring av sminket du har på dig.

Letar du efter någon som kan göra makeup Stockholm centralt eller Norrmalm så kontakta Salong Rufs och Kalufs. 08 – 200 888