Brudsminkning Stockholm Norrmalm - brudmakup Stockholm NorrmalmBrudsminkning i Stockholm Norrmalm

Planerar du att gifta dig?

Låt oss börja med att gratulera dig! Vad roligt att du hittat en partner du vill tillbringa livet tillsammans med. Vi hjälper gärna med både brudsminkning och brudfrisyr, så att du ser fantastisk ut på din stora dag! Vi vet att bröllopsdagen kan vara en dag fylld av nervositet och fjärilar i magen. Vi kommer därför att ta hand om dig på bästa sätt. Vi vill hjälpa dig att göra din speciella dag till ett minne för livet. Unna dig själv lite lyx och en lugn stund på vår salong, innan fotografering bröllopsceremoni och bröllopsfesten. Låt oss ta hand om dig, så at du bara behöver luta dig tillbaka och njuta. Gör din Brudsminkning i Stockholm, på Norrmalm,på vår lyxiga salong Rufs och Kalufs

Du kommer att vara ditt vackraste jag på era bröllopsfoton.

Varför ska du anlita en makeupartist för brudsminkning?

För att en bra bröllopsmakeup kräver en kombination av rätt underlag och rätt produkter. Vår makeupartist är utbildad på området och har kunskap om de bästa produkterna på marknaden. Vi har lång erfarenhet av att utföra makeuptjänster och kunskap om vilka produkter som håller en hel dag.

Vad kostar en brudsminkning?

Det kostar 1490 kr. Räkna med att sminkningen tar 75 minuter att göra.

Hur går en brudsminkning till?

En brudmakeup ska vara mjuk, romantisk och tidlös. Berätta gärna för oss hur din klänning kommer se ut, brudbukettens färger och om du har speciella önskemål. Alla kvinnors ansikten är förstås olika, så vi tar fram den makeup som passar just dig bäst.

En brudmakeup innehåller underlagskrämer efter din hudtyp, fondation för att jämna ut hudtonen, skräddarsydd ögonmakeup, rouge och passande läppfärg. Efter detta har du en perfekt makeup som håller hela dagen.

En brudsminkning tar vanligen lite mer än en timme och görs på vår salong i centrala Stockholm. Du kanske även vill passa på att boka en bruduppsättning för den här speciella dagen.

Brudsminkning i Stockholm på Norrmalm

Boka din brudsminkning i god tid innan bröllopet.

Brudsminkningen görs i centrala Stockholm på vår underbara salong. Unna dig att bli ompysslad av en riktig makeupartist. Vi har många års erfarenhet av bröllopsjobb och tar hand om alla detaljer åt dig. Kom in på vår lyxiga salong, slappna av och njut av att bli ompysslad. Vi skapar en makeup som håller hela dagen. Så att du blir ditt allra vackraste jag på den här speciella dagen. Behöver du även hjälp med din brudfrisyr , så kan vi ordna det också. Allt du behöver göra är att ta det lugnt och njuta av den här dagen.

Din dag som brud är den dag du kommer att minnas hela livet. Låt oss ta fram det vackraste hos dig, samtidigt som du njuter av att bli omhändertagen.