Om Rufs & Kalufs – frisören i Stockholm

Rufs & Kalufs, en av de bästa frisörer Stockholm kan erbjuda.Frisörer Stockholm Norrmalm - Hårsalong Stockholm Norrmalm - duktiga frisörer - bästa frisören

På denna härliga frisörsalong finner du ett härligt sammansvetsat gäng av frisörer som erbjuder dig det senaste och bästa inom modern klippteknik! Med brett utbud och kunniga frisörer har vi sedan öppningen 2003 erbjudit våra kunder personlig service med håret i fokus. Med ledande klippteknik rufsar vi om i din kalufs och ger dig ett hår att älska!

Vi erbjuder förutom klipp och färg bland annat behandlingsmetoden Olaplex som ger dig ett smidigt, friskt och frizz-fritt hår med glans. Eller varför inte unna dig själv den mest uppfriskande hårförlängning Stockholm sett maken till, med äkta hår!

Vårt frisörteam har många års erfarenhet och en känsla för yrket. Som medlem i Frisörföretagarna månar vi om vår kunskap som frisörer och erbjuder alltid det senaste inom hårvård.

För mer information och konsultation välkommen att kontakta oss så får du tips och råd. Välkommen in i en kreativ och vacker miljö på salongen i Stockholms city! Boka tid på telefon: 08 – 200 888

Vi som arbetar på Rufs och Kalufs är:

Hanna

Hanna är en väldigt kreativ och driftig tjej. På salongen försöker hon skapa naturliga resultat inom olika färgbehandlingar. Hon är duktig på att hitta frisyrer som är anpassade speciellt för varje kunds behov. Hanna är dessutom mycket bra på stylingar och uppsättningar med en touch av flätor. Det som Hanna tycker bäst om med sitt arbete som frisör är att hon får träffa så många härliga människor. Hon får göra det hon verkligen brinner för och får dela den upplevelsen med sina
fantastiska kollegor.

Fanny

Fanny är en kreativ och sprallig dalkulla. Hon sökte sig till Stockholm tidigt eftersom hon ville ha nya utmaningar och bli frisör. Fanny har alltid ett leende på läpparna. Hon är alltid väldigt mån om kunderna och vill att de ska få en behaglig upplevelse. När kunden lämnar salongen gör de det med ett leende på läpparna. Det Fanny tycker är det roligaste med att vara frisör är att hon får träffa så många härliga människor i ett yrke som hon brinner för.

Sofia

Sofia är uppvuxen i Örnsköldsvik i Norrland. Hon flyttade till Stockholm 2015. Då hade hon bestämt sig för att prova något nytt. Det bästa med frisöryrket, om du frågar Sofia, är att hon får
arbeta kreativt. I sitt arbete försöker hon lära känna dig lite så att du får en frisyr som passar din stil. En färgning kommer bäst fram med den perfekta klippningen och vice versa, det kompletterar varandra! Du får även tips på hur du tar hand om ditt hår hemma mellan dina frisörbesök. När Sofia inte befinner sig på salongen umgås hon gärna med sina vänner eller befinner sig på gymmet.

Marlene

Marlene är en tjej från Skåne som hittat sitt andra hem i Stockholm. Hon flyttade hit 2012, efter att ha arbetat några år på salong i Helsingborg. Marlene älskar att få se kundens glädje när de lämnar salongen. Kundrelationen är väldigt viktig för henne, hon älskar att lyssna på allt spännande kunderna har att berätta. En perfekt arbetsdag för Marlene är en dag med mycket variation; allt från korta herrfrisyrer till att slinga långa svall. Hon är även diplomerad makeupartist och gör dig gärna fin både för en kväll på stan eller för ditt bröllop.

Frisör Rufs och Kalufs - bästa frisörerna Stockholm - frisör centralt i StockholmEmma

2011 påbörjade Emma sin frisörutbildning i Uppsala. När hon var klar i Uppsala sökte hon sig till Stockholm och nya utmaningar inom frisöryrket. Anledningen till att Emma ville bli frisör var att hon älskar att få arbeta kreativt och att få arbeta med människor. Att ha möjligheten att göra alla kunder både glada och fina i håret gör Emma lycklig. Boka tid hos Emma för en trevlig upplevelse!

Marjan

Marjan är utbildad frisör med lång erfarenhet inom branschen. Hon vill att alla kunder som lämnar salongen ska känna sig fina i håret. Marjan är väldigt bra på att hjälpa sina kunder att hitta en frisyr de passar i och som framhäver deras bästa sidor. Frisöryrket passar Marjan väldigt bra eftersom hon tycker om att arbeta med människor och tycker om att möta så många trevliga kunder.